Home Kultura POUVG Predavanje o svjetlosti ljubavi, duhovnosti i duši

POUVG Predavanje o svjetlosti ljubavi, duhovnosti i duši

Predavanje će održati Sandra Slovenc Vojvodić

PODIJELITE

Ako ste ikada razmišljali o tome što je to zajedničko svim vrstama ljubavi, odgovor na to mogla bi imati Sandra Slovenc Vojvodić.

Ona će 11. veljače u 19 sati u Vijećnici POUVG-a održati predavanje naziva Ljubav je sve što nam treba. Sandra je inače magistra farmacije, ali svoje profesionalno znanje o cjelovitom zdravlju upotpunjuje duhovnim istinama i novim razumijevanjem.

“Postoji nešto zajedničko svim vrstama ljubavi, a to je taj osjećaj koji se javlja kad promatramo ono što nam je važno i dragocjeno. Ta svjetlost ljubavi nalazi se u svakom od nas i ona izvire iz samog duhovnog središta, duše. Kako održati svjetlost duše trajno upaljenom, kada je moguće živjeti život lakoće, vedrine i slavlja.”, riječi su kojima su iz POUVG najavili ovo predavanje.

Poseban predmet interesa Sandre Slovenc Vojvodić je ponovno otkrivanje naše izvorne prirode mira te utjecaj koji ova svjesnost ostavlja na život. Sandra koordinira radom Centra za duhovni razvoj u Zagrebu gdje više od 20 godina poučava meditaciju, tečajeve pozitivnog mišljenja, sudjeluje na tribinama te vodi radionice ‘Vrijednosti u zdravstvu’ u okviru Britanske zaklade Janki Foundation.

Ulaz na predavanje je besplatan.