Home Izdvojeno U Muzeju Turopolja predstava, radionica, koncerti… Provjerite što sve ima!

U Muzeju Turopolja predstava, radionica, koncerti… Provjerite što sve ima!

U Muzeju Turopolja u petak vas čeka raznovrsan i bogat program

PODIJELITE

U petak vas diljem Hrvatske očekuje još jedna Noć muzeja koja je ove godine pod zajedničkom temom “Velike obljetnice Hrvatskih muzeja”

I Muzej Turopolja je u slavljeničkoj godini, obilježava se 60 godina od osnutka Muzeja i tom prigodom bit će izložene fotografije samih početaka prikupljanja materijala i postavljanja prvih izložbi, a što je ujedno i najava ovogodišnjih događanja vezanih uz proslavu šezdesetog rođendana.

“Muzej Turopolja već godinama sudjeluje u Noći muzeja i posjećenost je svake godine sve veća. Neki od naših programa postali su tradicionalni, kao na primjer koncert Umjetničke škole Franje Lučića. Na programu je uvijek sadržaj za najmlađe, a u ponudi je svake godine okrjepa uz topli čaj i kuhano vino”, poručuju iz Muzeja.

Program počinje u 18 sati predstavom “Lektira na oko”

Program u petak, 31.siječnja počinje u 18 sati, predstavom za djecu „Lektira na oko“, autorica i izvođačica Ane Katulić i Anite Pukanić. Slijede likovne radionice, izrada metalnog nakita koju vodi Zlatko Odrčić, arheološko predavanje “Brončano doba Turopolja”, koncert Umjetničke škole Franje Lučića, pa grupe KEOPS.

Detaljan program možete pronaći OVDJE i odabrati što ćete pogledati i poslušati.