Home Izdvojeno Parlez-vous français?

Parlez-vous français?

U goričko kino stiže tjedan francuskog filma!

PODIJELITE

Već tradicionalno u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom, Kino mrežom i
Francuskim institutom u nezavisnim kinima širom Hrvatske bit će tijekom rujna prikazivani francuski filmovi u programu nazvanom Rendez-vous au cinéma.

Već petu godinu i Kino Gorica se uključuje u program tako da u šest dana u večernjim termina, besplatnim projekcijama odabranih klasičnih i suvremenih naslova francuske filmske produkcije pokušava filmoljupcima približiti tu veliku europsku kinematografiju.

Projekcije dokumentarnog, animiranog, dva filma Louisa Mallea i dva suvremena francuska filma velikogorička publika će moći vidjeti od četvrtka, 12. do utorka, 17. 9. u 18:00 i 18:30 h.

Uz bogat program filmova, pripremili smo za sve posjetitelje kino projekcija kupone za nagradnu igru u kojoj darujemo kino ulaznice iz redovnog programa i MAKE- UP RADIONICU BY VANESA ĆOPIĆ.

U tjednu francuskog filma, kino gledatelji će moći degustirati francuska vina i zasladiti se slasticama koje će posluživati naši šarmantni promotori ‘Francuzi’.

Na programu Rendez-vous au cinéma čekaju vas filmovi: Crvena kornjača, Otisnuti se, Zazie u metrou, Lift za gubilište, Makala, Magistrala Kenedy. Za više informacija o filmovima  kliknite ovdje.