Home Izdvojeno Odbojkaši Gorice svladali Karlovac

Odbojkaši Gorice svladali Karlovac

PODIJELITE
foto: OK Gorica/Arhiva

Na otvaranju proljetnog dijela, u 11. kolu 2. nacionalne odbojkaške lige – centar, Gorički odbojkaši osvojili su tri boda pobijedivši OK Karlovac rezultatom 3:0 (25:12, 25:13, 25:16). U nastavak prvenstva odbojkaši Gorice ušli su u ponešto izmijenjenom sastavu. Seniorskom sastavu pridružila su se trojica mladih odbojkaša, koji iz raznih razloga nisu igrali u prvom dijelu prvenstva. Radi se o Tomi Dumiću, Gentiju Martinaju i Davidu Joziću. No Goričani, nažalost, ne mogu računati na Snježana Prevolnika, koji zbog privatnih obaveza neće moći prisustvovati utakmicama. Za ovu utakmicu, zbog poslovnih obaveza, domaći odbojkaši su bili uskraćeni i za usluge Josipa Huljeva.

Domaći odbojkaši utakmicu otvaraju u najjačem sastavu. Tehničar Luka Humski dirigirao je domaćom momčadi, korektora je odigrao Damjan Šprem, srednji blokeri bili su Ivan Vrpoljac i Vedran Vukić, primačke pozicije pokrili su Matej Bičvić i kapetan Dario Rukavina, a na poziciji libera igrao je David Petar Buđak. Priliku s klupe su, uz već navedeni talentirani trojac, čekali Domagoj Ivković, Matija Klasnić i Neno Hazer.

Sva tri odigrana seta su bila jako slična. Drugi i treći set odigrali su praktično igrači iz juniorskog sastava OK Gorice, uz pomoć jednog ili dvojice seniora. Svi igrači iskoristili su svoje prilike i zadovoljili i struku i navijače OK Gorice.