Home Kultura Najljepši bor Velike Gorice: Iduće nedjelje nova predstava Scene Gorice

Najljepši bor Velike Gorice: Iduće nedjelje nova predstava Scene Gorice

Polusatna predstava za djecu donosi nam priču o Borku Boriću, običnom boru koji živi u Zelenoj Gorici sa svojom obitelji i prijateljima

PODIJELITE

Nedjelja, 03. prosinca 2023. godine, u 17:00 sati, rezervirana je za još jednu izvedbu Scene Gorica. Dvorana Gorica bit će poprište najnovije predstave namijenjene najmlađima – “Najljepši Bor Zelene Gorice”.

Ova polusatna predstava za djecu donosi nam priču o Borku Boriću, običnom boru koji živi u Zelenoj Gorici sa svojom obitelji i prijateljima. U sklopu godišnjeg natjecanja za “Naj bor godine”, grad Zelena Gorica postaje poprište uzbuđenja, gdje stanovnici s nestrpljenjem ukrašavaju svoje borove, pale lampice i sjaje svoje češere, sve kako bi osvojili titulu i čast postati borom koji će obasjavati svijet ljudi tijekom cijelog Božića.

Tekst i režiju ove predstave potpisuje Zdenka Šustić, a u ulozi glavnih likova igraju Zdenka Šustić i Karlo Bernik. Priča prati Borka Borića, koji se, unatoč obiteljskoj tradiciji i generacijama priprema da postane najljepši bor, pita zašto je važno biti najljepše okićen, dok mu istovremeno nije jasno nije li bitnije donijeti radost obitelji kojoj će doći. Na putu ka vraćanju pravih vrijednosti Božića u Zelenu Goricu, Borku prate prijateljica Jelka, reper Smreky i, naravno, Djed Božićnjak. Hoće li Borko uspjeti ostvariti svoju želju za promjenom u korijenu i vratiti prave vrijednosti Božića, otkrit će se tijekom ove čarobne predstave namijenjene djeci od 3 godine naviše.

Karte možete kupiti online.