Home Izdvojeno Muškarci odgovorili ženama: Svoje frustracije pokazat će u predstavi Muškarci.hr

Muškarci odgovorili ženama: Svoje frustracije pokazat će u predstavi Muškarci.hr

PODIJELITE

U ponedjeljak, 13. studenog u Veliku Goricu stiže hvaljena predstava Kazališta Teatroman – Muškarci.hr. Ova predstava inspirirana je uspjehom i odgovor je na predstavu 5žena.com. Režirao ju je Mario Kovač.

Glumci-muškarci ovom predstavom dat će odgovor ženama i progovorit će o svojim frustracijama izazvanim ženskim ponašanjem prema njima. Igrajući Muškarce.hr temeljene na brojnim stereotipima, glumci će hrabro prokazati licemjerje u svakodnevnom i sveopćem propagiranju brisanja razlika između muškaraca i žena.

U predstavi igraju Goran Grgić, Boris Svrtan, Filip Detelić ili Andrej Dojkić te Amar Bukvić ili Živko Anočić. – Za muškarce u našoj predstavi žene su poželjne i kad izazivaju osjećaje neugode, a još više, kad za posljedicu imaju osjećaj ugode. Braneći se od stereotipa o muškarcima, glumci će svoje komplekse braniti obrambenim mehanizmima racionalizacije i projekcije (na žene, naravno). Stereotipe kao teme predstave nije potrebno nabrajati, dovoljno je reći da će ih većina biti pokazana u predstavi. Od Muškaraca.hr gledatelji će dobiti upravo ono što očekuju: večernji bijeg od svakodnevnih problema, opuštanje, smijeh i vrhunsku kazališnu zabavu – poručuju iz Kazališta Teatroman.

Predstava u Dvorani Gorica počinje u 20 sati. Cijena ulaznice je 50 kuna.