Home Vijesti MARATONCI Seniori nastupili u Šibeniku, Dugom selu i Ljubljani

MARATONCI Seniori nastupili u Šibeniku, Dugom selu i Ljubljani

PODIJELITE

Šesto izdanje utrke Šibenskih deset & Draženova četvorka, u sklopu koje je održano Prvenstvo Hrvatske u cestovnom trčanju, održano je u subotu u Šibeniku, a boje MK Velika Gorica na utrci od 10 kilometara branio je naš Bruno Škrinjarić. Isti dan je u Dugom selu održano i deseto izdanje Martinskog polumaratona, gdje je nastupio  Danijel Trgovac. Bogati sportski vikend je zaključio Berislav Devčić nastupom na Ljubljanskom maratonu, koji se po 25. puta održao ove nedjelje.

“Ja sam utrku završio na 8. mjestu u ukupnom poretku s vremenom 33:57. Uzevši da sam na ovogodišnjem Karlovačkom ceneru imao približno isto vrijeme, gdje je ruta puno ravnija, prilično sam zadovoljan rezultatom. Moram još poraditi na boljem raspodjelu energije kroz cijelu utrku, ali sad je već prekasno za to ove godine, to je plan za iduću sezonu.”, rekao je Bruno nakon utrke.

Koristimo ovdje također priliku da čestitamo našem Turopoljcu, kolegi iz Atletskog kluba Velika Gorica, Dini Bošnjaku, na još jednoj tituli prvaka Hrvatske u seniorskoj konkurenciji!

Više pročitajte ovdje.