Home Crna Kronika Kažnjen vozač koji je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke

Kažnjen vozač koji je vozio pod utjecajem alkohola i bez vozačke

Samo je 37-godišnji muškarac zaustavljen pod utjecajem alkohola, ostale prekršaje su počinili vozači vozeći nepropisnom brzinom

PODIJELITE

Velikogorička policija je u vremenu od 22. do 25.listopada, tijekom vikenda, na području grada i okolice provela akciju pojačanog nadzora prometa. Kako navode, ukupno su utvrdili 18 ciljanih prekršaja.

Najveći broj prekršaja su počinili vozači koji su se vozili nepropisnom brzinom, njih 13. Samo je jedan vozač vozio pod utjecajem alkohola.

Riječ je o muškarcu starosti 37 godina koji je 25. listopada zaustavljen u 3:15 sati ujutro u Sisačkoj ulici. “Utvrđeno je da je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 0.77 g/kg alkohola u organizmu, umanjeno za dopuštenu pogrešku od 0,1g/kg i prije stjecaja prava na upravljanje tj. bez položenog vozačkog ispita.

S obzirom na to da je isti recidivist, uhićen je i isključen je iz prometa zadržavanjem u prostorijama policijske postaje do otriježnjenja, nakon čega će biti priveden nadležnom prekršajnom sudu Gorici uz podnošenje Optužnog prijedloga.