Home Vijesti Mali zadrugari iz Pokupskog pokazali su nam kako napraviti božićnog anđela

Mali zadrugari iz Pokupskog pokazali su nam kako napraviti božićnog anđela

Ako ste u potrazi za ekološki osviještenim božićnim poklonima ili su vam anđeli omiljeni božićni ukrasi za drvce i dekoraciju, eto vam inspiracije

PODIJELITE

Priroda je oduvijek bila nepresušna inspiracija brojnim umjetnicima, a za naše male kreativce iz Osnovne škole Pokupsko, koji su se okupili u Učeničku zadrugu LAJDICA ona je i vrijedan izvor materijala! Iz obližnjih šuma od češera, šumskih plodova, mahovine i suhih trava njihove marljive ručice izrađuju unikatne božićne anđele poštujući pritom nenarušen sklad čovjeka i prirode po kojem je pokupski kraj naveliko poznat.

Ako ste u potrazi za ekološki osviještenim božićnim poklonima ili su vam anđeli omiljeni božićni ukrasi za drvce i dekoraciju, eto  inspiracije!

Ovaj video nastavak je zanimljivih priča o tome što rade naši zadrugari pod mentorstvom svojih voditelja, a koje se objavljuju na županijskoj web-stranici i YouTube kanalu. Teme se razlikuju od izrade nakita, pečenja keramike i keksića do raznih rukotvorina – a mali kreativci možda i u vama probude želju da se okušate u izradi.