Home Izdvojeno Kahlina produžio ugovor s HNK Goricom

Kahlina produžio ugovor s HNK Goricom

PODIJELITE
Kapetan HNK Gorice Kristijan Kahlina (28) produžio je ugovor s klubom na još četiri godine. Učinio je to točno 1500 dana nakon dolaska u Goricu, a u tom razdoblju upisao je 151 nastup za klub.
“Dogovorili smo se, sretni smo i ja i klub, a to je najvažnije. U proteklih 1500 dana putanja je bila isključivo uzlazna. Svaki dan sam napredovao ja osobno, ali i klub. Pokušat ću i dalje davati sve od sebe u ovom dresu, kao i uvijek dosad, a ciljevi su nastaviti svoj niz i pokušati ući u Europu, što je u ovom trenutku i realan cilj, s obzirom na to kako smo krenuli u prvenstvo”, rekao je Kahlina, a prenosi HNK Gorica.

Puno toga lijepoga prošli su Kahlina i Gorica zajedno, a puno toga  je i pred njima.

“Izuzetno smo sretni i ponosni što naš kapetan ostaje s nama još četiri godine. Najduže je u klubu od svih igrača iz trenutačnoga kadra, bilo nam je jako važno zadržati ga ovdje što je duže moguće. Imali smo puno upita za njega ovog ljeta, bio je blizu odlaska iz kluba, a ušao je u posljednju godinu ugovora. Zato je ovo bio pravi trenutak za ovakav dogovor, budući da bi sljedećeg postao slobodan igrač. Sretni smo što je Kristijan odlučio da je Gorica i dalje pravi klub za njega, s kojim može ciljati na još više domete u budućnosti – rekao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.