Home Crna Kronika Kad lopov naleti na vlasnika

Kad lopov naleti na vlasnika

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

To da lopovi često nemaju mjere najbolje govori slučaj 54-godišnjaka iz Općine Orle. Naime, dotični je iskoristio odsutnost vlasnika kako bi provalio u vikendicu u Ulici Stjepana Radića, u Mičevcu, i iz nje ukrao stvari. No to ga nije zadovoljilo, pa je tijekom dva dana više puta ulazio u objekt i iz njega izvlačio stvari. Na njegovu nesreću, 15. lipnja vlasnik se s bratom uputio u vikendicu, i zatekao ga u njoj. Braća su ga zadržala do dolaska policije, a protiv 54- godišnjaka su podnesene kaznene prijave i određen mu je jednomjesečni pritvor.

Osim toga, na meti lopova našli su se i dva starija automobila. Kao što smo jučer izvijestili, 76-godišnjem Zagrepčaninu ukraden je Yugo 45 u Krušaku, u noći sa 16. na 17. lipnja.  Također, 32-godišnjak je u potrazi za Opel Vectrom, koja je 14. lipnja ukradena na području Pokupskog.

– Ako građani imaju bilo kakva saznanja o plavoj Opel Vectri, proizvedenoj 1996. godine, registarski oznaka KA – 491 – GN, molimo da nam to dojave – zamolio je Niko Kuzmanović iz velikogoričke policije.