Home Izdvojeno Gorički klub mladih od početka godine organizirao je više od 20 različitih...

Gorički klub mladih od početka godine organizirao je više od 20 različitih aktivnosti

PODIJELITE
foto: Katarina Drvodelić/GKM

U prva četiri mjeseca 2018. godine, Gorički klub mladih organizirao je više od 20 različitih aktivnosti u kojima je sudjelovala 451 osoba. Najposjećenije je bilo Spravišće escape room u Muzeju Turopolja sa 63 sudionika, zatim predavanja Alana Petranovića o psihologiji serijskih ubojica u sklopu niza predavanja pod nazivom ”Kvant znanosti” s 45 posjetitelja i Irene Miline iz Octopus tatoo studija o body modificationu s 35 posjetitelja.

Najviše posjetitelja (kumulativno 113) Klub posjećuje petkom na go radionicama te debati, a održano je i 45 sati volonterskih instrukcija za učenike osnovnih i srednjih škola.

Matej Peranić iz GKM-a podsjeća kako se u njihovim prostorijama 10. siječnja više od 500 sugrađana upisalo u registar dobrovoljnih davatelja matičnih stanica zaklade Ana Rukavina.

– Kao suorganizatori smo sudjelovali na 2. Turopoljskom Chill&Grill-u, a u ožujku smo pokrenuli i Savjetovalište za mlade u sklopu kojeg se mladi mogu javiti za pomoć u vezi svojih problema putem chata, maila ili doći na individualno savjetovanje – rekao je Peranić.