Home Najave GORIČKE VEČERI Plesna predstava ‘Dugine boje’ večeras na Tuđmancu

GORIČKE VEČERI Plesna predstava ‘Dugine boje’ večeras na Tuđmancu

Dođite podržati plesno umijeće učenika Umjetničke škole Franje Lučića. Ulaz je slobodan

PODIJELITE
Foto: Arhiva

Nastavljaju se događanja u Parku dr. Franje Tuđmana u sklopu manifestacije ‘Goričke večeri’. Večeras, s početkom u 20.00 sati nastupa plesni odjel Umjetničke škole Franje Lučića.

Oni su biser u umjetničkom i kulturnom kolažu Turopolja, kao izvor talentiranih i višestruko nagrađivanih mladih umjetnika pod vodstvom njihovih mentora i nastavnika te dirigenata Marka Požgaja, prof. i Igora Jugeca, prof.. Nesumnjivo će ovu lipanjsku večer učiniti posebnom te još jednom pokazati kako se svojim upornim radom seže prema zvijezdama!

Tako ćete ponovno čuti i vidjeti prekrasan spoj plesa i glazbe u pomno odabranim djelima poznatih autora kao što su Freddie Mercury i Ennio Morricone, a kao šećer na kraju mladi će glazbenici i plesači izvest glazbeno-scensku predstavu “Dugine boje” skladatelja i harmonikaškog maga Saše Bastaleca.

Predivna ljetna pozornica na Tuđmancu ove će večeri biti dom solistima i ansamblima glazbenog i plesnog odjela Umjetničke škole koji vas ni ovaj put neće ostaviti ravnodušnima.

U nastavku donosimo program…