Home Vijesti GKM: Odgađamo kviz za petak u svrhu skupljanja više donacija!

GKM: Odgađamo kviz za petak u svrhu skupljanja više donacija!

Prijave za sudjelovanje produžene su do 19 sati istoga dana

PODIJELITE
Foto: Ilustracija/Unsplash

Humanitarni online pub-kviz općeg znanja koji organizira Gorički klub mladih trebao održati danas, no pomiče se za petak, 19. veljače. Naime, cilj je da se prikupi što više donacija kojima svojim sudjelovanjem možete pomoći gospođi Stani i njenoj maloj obitelji iz Majske Poljane.

Još uvijek se stignete prijaviti i pomoći obitelji pogođenoj potresom! Kviz će se održati putem Quizz aplikacije, s početkom u 20 sati, no bez brige, sudjelovati možete i bez upaljene kamere.

Podsjećamo, nagrada za prvo mjesto je poklon bon za tetoviranje u Kosom-inku u iznosu od 500 kuna. Donacija za sudjelovanje u kvizu nije obavezna no njome možete pomoći u jednoj lijepoj priči.

– Ako želite donirati, molimo Vas samo da to naglasite u mailu kako bi vam dalje proslijedili sve informacije. Ako ste u mogućnosti dati pa makar malo za bolje i ljepše sutra, možemo se ujediniti i zajednički sudjelovati u pomaganju – govori nam Sara Kajgana Raga, voditeljica GKM-a.

Prijavite se i sudjelujte u plemenitom cilju! Na vama je samo da pošaljete prijavu na e-mail adresu: gorickiklubmladih@gmail.com u petak do 19 sati. Prijave vrijede samo za jednu osobu, neće biti ekipa.