Home Izdvojeno FOTO Sramota! Otpad bacili pod most

FOTO Sramota! Otpad bacili pod most

Još uvijek nam nije jasno kako, uz sva reciklažna dvorišta i odvoze glomaznog otpada, i dalje postoje ljudi koji će radije nagrditi prirodu nego se ponašati odgovorno

PODIJELITE

Svakodnevni prizori neodgovornog postupanja građana s otpadom iznenađuju nas više no ikad, posebice kad je gotovo na svakom koraku dostupno pametno raspolaganje otpadom. Možda pomalo utopijski očekujemo kako će se u 21.stoljeću, kao zreli i odgovorni građani ove zemlje (pa i cijele planete), prema okolišu koji nas okružuje, građani ipak malo odgovornije ponašati. Izgleda da očekujemo previše.

Svjedoče tome i nedavne fotografije koje je snimila jedna naša čitateljica u Kušancu koja, među ostalim, ovako piše:

“Šetala sam psa, uobičajeno, sretna i vesela, kad me šokirao neviđeni prizor! Ponovno smeće! U ovakvom civiliziranom svijetu ponovno se spuštamo na tako niske razine međusobnog poštovanja i poštovanja prema prirodi. Sramota glomaznih razmjera i to u MOM selu Kušancu!!!“, napisala je i priložila slike.

Ako se autor ovog prizora prepoznaje zahvaljujemo mu što nam svojim neodgovornim ponašanjem uništava planetu i nadamo se kako će ovo biti poticaj ostalima da se informiraju gdje je najbliže reciklažno dvorište ili kliknu na web stranicu VG Komunalca pa se informiraju kad se odvozi glomazni otpad. Hvala što čuvate prirodu i svoje i naše zdravlje.