Home FOTO VIJEST FOTO Goričanke zasjale na modnoj pisti u kreacijama Emilije Stankovske iz ŠivaOne

FOTO Goričanke zasjale na modnoj pisti u kreacijama Emilije Stankovske iz ŠivaOne

U sklopu Adventa u Gorici održala se modna revija i nastup zumbe

PODIJELITE

Jučerašnja večer Adventa u Gorici prošla je uz nastupe, igre, ali i modnu reviju koja se po prvi puta održala u sklopu ove manifestacije. Modnu reviju pripremila je Emilija Stankovska, koja je pružila sugrađanima priliku da dođu vidjeti najnovije modele njezine radione ŠivaOna. Revija je okupila velik broj posjetitelja.

“Još uvijek sam pod dojmom sjajne atmosfere koja je vladala na Adventu za vrijeme revije, ali i plesanja zumbe. Ono što me baš emotivno iznenadilo je broj ljudi koji je došao pogledati reviju mojih odjevnih komada za ovu zimu. “Prekrivači u modernom ruhu” su odjeća nosiva svakoj ženi čime god se ona bavila i jako sam sretna da se ljudima sviđa. Naše sugrađanke i manekenke za ovu prigodu su odradile sjajan posao, baš je sve bilo veselo i plesno i jedva čekamo novu reviju. Hvala od srca svima, a posebno Adventu u Gorici na pomoći u organizaciji i samom sudjelovanju.”, govori Emilija Stankovska.

Revija nosi naziv “Prekrivači u modernom ruhu” i nosile su je naše Goričanke koje svaki dan susrećete na placu, busu, dućanu ili u prolazu. Uz reviju održao se nastup zumbe Fitness kluba Ventura.

Petra Cvitanić iz Venture govori kako ju je najviše oduševio odaziv i reakcija sugrađana na točku. “Odlično je organiziran Advent i hvala Turističkoj zajednici VG na svemu. Pozivamo naše sugrađane da nam se pridruže na vježbanju i dobroj atmosferi.“, dodaje Cvitanović.