Home Crna Kronika FOTO Detalji prometne nesreće kod skretanja za Novo Čiče

FOTO Detalji prometne nesreće kod skretanja za Novo Čiče

Jedan od vozača je bio pod utjecajem alkohola, ali je glavni problem bio onaj koji su mnogi komentatori na našoj prethodnoj objavi već pretpostavili

PODIJELITE

Pisali smo jučer kako je oko 19:45 sati u nedjelju došlo do prometne nesreće kod skretanja za Novo Čiče. Nakon očevida je stiglo više informacija od policije, prenosimo što su nam javili.

Navode kako je do prometne nesreće došlo zbog oduzimanja prednosti od osobe koja je skretala prema Velikogoričkoj ulici, odnosno, prema Novom Čiču.

Konkretno objašnjavaju da je 46-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se državnom cestom D 30 u velikoj Gorici u smjeru jugoistoka. Dolaskom do raskrižja skretao je ulijevo bez da je propustio sva vozila koja mu dolaze iz suprotnog smjera i na raskrižju zadržavaju smjer svog kretanja.

Tada je na njegovo vozilo naletio osobni automobil Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (0,06 g/kg), a koji je dolazio iz suprotnog smjera i kretao se državnom cestom D 30 u smjeru sjeverozapada i ulaskom u raskrižje je zadržavao smjer kretanja.

U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni 46-godišnji i 23-godišnji vozač, liječnička pomoć pružena im je u Klinici za traumatologiju dok je lakše ozlijeđena i 20-godišnja putnica iz drugog osobnog automobila Opel Astra, liječnička pomoć pružena joj je Klinici za traumatologiju.

Foto: Čitatelj