Home Vijesti Dođite na posebno izdanje gin radionice uz cjelovečernje druženje

Dođite na posebno izdanje gin radionice uz cjelovečernje druženje

Radionica je namijenjena za "sve one kojima kojima je život prekratak da ne bi uživali u finim pićima" 

PODIJELITE

U velikogoričkoj Destileriji Brigljević, jednoj od najstarijih craft destilerija u Hrvatskoj, održat će se još jedna gin radionica. Ovog petka, 10. veljače će se u destileriji održati Winter Cocktail Edition”, posebno izdanje gin radionice u kojoj možete naučit sve što ste htjeli znati o craft ginu, ali i naučiti pripremati zimske varijante gin koktela.

“Gin radionica je tematska degustacija namijenjena znatiželjnicima, gurmanima, čak i budućim destilerima – svima onima kojima je život prekratak da ne bi uživali u finim pićima. Bilo da ste zaljubljenik u gin&tonic ili se možda i sami želite okušati u proizvodnji gina, na ovoj radionici usvojit ćete dragocjeno znanje i savjete koji će vam pomoći da postanete pravi gin znalci.”, pozivaju iz Destilerije Brigljević.

Uz cjelovečernje druženje u Brigljević Distillery imat ćete priliku usvojiti tajne pripreme toplih i hladnih koktela pod stručnim vodstvom vrhunskog koktel majstora Denisa Vlahovca. Cijena radionice je 40 eura po osobi, a radionica će trajati od 19 do 21:30 sati. Za sudjelovanje se možete prijaviti OVDJE.