Home Sport Dijelimo karte za utakmicu Gorica-Dinamo ove subote!

Dijelimo karte za utakmicu Gorica-Dinamo ove subote!

PODIJELITE

Počela je prodaja ulaznica za utakmicu 9. kola SuperSport HNL-a, u kojem će Gorica na domaćem terenu dočekati Dinamo. Utakmica će se igrati u subotu, 10. rujna u 21:05 sati. Tim povodom dijelimo dva puta po dvije ulaznice, a kako biste ih dobili trebate na našem Facebook profilu na objavu o utakmici komentirati označujući osobu koju biste vodili sa sobom. Komentirati možete koliko god puta želite, a dobitnike ćemo izvući nasumičnim odabirom.

Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 60 kuna za sektore A3 i B3 te 80 kuna za sektore A1,A2,B1 i B2. Na dan utakmice cijene će biti 80 kuna za sektore A3 i B3 te 100 kuna za sektore A1,A2,B1 i B2. U prodaji je i sektor C2 po cijeni od 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan utakmice.

Online prodaja završava u subotu u 19:00 sati, kada počinje prodaja na blagajnama stadiona. Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Najbliža poslovnica u Velikoj Gorici je na adresi Šetalište Franje Lučića 1. U Fan pointu moguće je isključivo gotovinsko plaćanje.

Blagajne će na dan utakmice raditi od 19 sati.