Home Izdvojeno DANI MLADIH: Danas se dođite besplatno fotkati u njihovom zimskom kutku i...

DANI MLADIH: Danas se dođite besplatno fotkati u njihovom zimskom kutku i tako pomozite Udruzi Sigurna kućica

Danas nam je na redu posljednji dan Dana mladih u Velikoj Gorici koji je u znaku zaštite životinja i ljubavi prema našim četveronožnim ljubimcima

PODIJELITE
Foto: Gorički klub mladih

Za posljednji dan Savjet mladih organizirao je humanitarno fotografiranje s ljubimcima u Goričkom klubu mladih te predavanje Skloništa za životinje Velika Gorica. Za fotografiranje su uredili foto-kutak u pravom blagdanskom duhu. Svatko tko prisustvuje će na mjestu dobiti izrađenu fotografiju, a sve je potpuno besplatno.

“Pozivamo sve da dođu sa svojim ljubimcima u naš klub i fotografiraju se. Ovo će ujedno biti i druženje sugrađana s ljubimcima, ali i prilika da ukažemo pozornost na važnost brige o našim ljubimcima. Naravno, fotkanje je besplatno, ali će pored biti kutija za donacije za Udrugu Sigurna kućica. Njima su, nažalost, novci za životinje uvijek potrebni pa im želimo malo pomoći u zimsko doba.”, rekla nam je Katarina Drvodelić, organizatorica.

Fotografiranje će odraditi ekipa iz Record Teama Velika Gorica pod vodstvom Filipa Čaćije. Prvi dio događaja počinje u 17:30 sati, a predavanje će biti od 19:30 sati. “Nalazimo se na drugom katu Galženice pa će možda nekim vlasnicima biti nespretno doći gore sa psima. Bez brige, gore postoji i terasa na kojoj će se onda psi moći osvježiti, a imamo dosta prostora i unutra.”, dodala je.

Do sada su se na Danima mladih održale dvije radionice i predavanje ‘Kako živjeti bez plastike’. Sve informacije o nadolazećim eventima možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici OVDJE.