Home Izdvojeno Često se svađate, ali nikako da pobijedite? Ova radionica bi mogla pomoći

Često se svađate, ali nikako da pobijedite? Ova radionica bi mogla pomoći

Radionica će se održati u Goričkom klubu mladih, a za sudjelovanje je potrebna prijava

PODIJELITE

Nakon održane dvije radionice krajem prošle godine, na redu je i treća radionica s temom govorništva i javnog govora u Goričkom klubu mladih. Katarina Drvodelić, inače diplomirana novinarka i voditeljica debatnog kluba, ovog će puta govoriti o tome kako izbjeći konflikte uživo i u online svijetu te kako iz rasprava izaći kao pobjednik.

Na radionici će polaznici imati priliku naučiti jednostavne korake kako upravljati konfliktima koji se mogu pojaviti u privatnom i poslovnom životu. Među tehnikama koje će se prolaziti su načini smirivanja i pravilnog disanja, usmjeravanja pozornosti na važne dijelove argumenata, kvalitetno slušanje govornika i druge. Govora će biti i o tome kako odustati od razgovora kada je on naprosto bez raspleta te kako znati gdje postaviti granice u odnosu.

Konflikti se mogu događati u svim sferama naših života, a na to kako ćemo reagirati na njih velik utjecaj ima i naše samopouzdanje. Važno je i znati izboriti se za svoje stavove, ali i znati koji od njih su zaista dovoljno važni i veliki da bismo zbog njih uopće ulazili u konflikt.

Radionica će se održati u četvrtak, 10. veljače u 18 sati u Goričkom klubu mladih na 2. katu Doma kulture. Za sudjelovanje je potrebna neobavezna prijava na kadrvodelic@gmail.com.