Home Kultura Bliži se Perunfest: Jane pozivaju na promociju novog video spota

Bliži se Perunfest: Jane pozivaju na promociju novog video spota

Viked će u Kuriji Modić Bedeković biti magičan u znaku legendi, nevidenčeka, coprnica, moguta...

PODIJELITE

Ovog vikenda u naš grad, odnosno u Kuriju Modić Bedković u Donjoj Lomnici, stiže Perunfest! Predivan festival koji svake godine okuplja sve veći broj posjetitelja, a koji je posvećen onome magičnome, divnim legendama Turopolja i okolice.

Ovogodišnja manifestacija ima bogat program koji možete vidjeti OVDJE, a posebnu poslasticu priredio je i Ansambl Jane. Upravo na Perunfestu će Jane održati promociju novog video spota za novu pjesmu “Drag Je Dragoj” koji su snimili u režiji genijalnog Zdenka Bašića. Kadrovi spota snimani su na poznatim lokacijama dragog nam Turopolja.

Promocija video spota održat će se u sklopu Perunfesta u dvorištu Kurije Modić Bedeković u Donjoj Lomnici u subotu 10. rujna 2022. s početkom u 20:45 sati. “Video spot će se puštati kraj pozornice, nakon čega ćemo na istoj održati i kratki koncert. Na Perunfestu, najdražem nam festivalu nastupit ćemo i u nedjelju. Dođite i uživajte u jedinstvenom spoju tradicije i mašte pjevajući s nama, a sve uz magičnu moć Perunfesta.”, pozivaju Jane.