Home Gospodarstvo IZBORI: Županijski HDZ poziva građane da glasaju za Kolindu Grabar Kitarović

IZBORI: Županijski HDZ poziva građane da glasaju za Kolindu Grabar Kitarović

U Gorici se danas okupio HDZ Zagrebačke županije s ciljem davanja potpore dosadašnjoj predsjednici Kolindi Grabar Kitarović u nadolazećem prvom krugu predsjedničkih izbora

PODIJELITE

Prilikom obraćanja medijima gradonačelnik i predsjednik županijske organizacije HDZ-a Dražen Barišić istaknuo je kako se predsjednica zalagala za demografske mjere te mlade i obitelj kako bi ih potaknula da ostanu u domovini. “Zalagala se za naše branitelje i njihova prava, iskazivala domoljublje i time postala prepoznatljiva u cijelom svijetu te je na najbolji mogući način prezentirala našu Hrvatsku. Pozicionirala je Republiku Hrvatsku u Srednju Europu i Mediteran gdje ona i pripada.”.

Napomenuli su kako se Kolinda Grabar Kitarović kao kandidatkinja razlikuje od ostalih kandidata zbog svega što je do sada radila, ali i u programu koji je ponudila za predstojeći mandat. Istaknuli su i njenu uspješnu karijeru u domaćoj i međunarodnoj politici.”Ona je kao predsjednica pokazala da razumije politiku, smisao i ovlasti predsjednika države te da može u domaćoj politici sugerirati rješenja važnih pitanja i od interesa za sve građane. Dosadašnja suradnja predsjednice i premijera, a i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića, rezultirala je snažnim rastom i razvojem našeg gospodarstva, rastom plaća i mirovina te zaposlenosti.”, dodao je Barišić.

Smatra također kako naša Vlada provodi teške reforme, fiskalnu decentralizaciju, funkcionalnu decentralizaciju i uz to bilježi i suficit proračuna.” Vjerujemo da se ova Vlada svrstava i statistički u red najboljih poslijeratnih Vlada u Republici Hrvatskoj, a u čemu sasvim sigurno zasluge ima i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.”, dodao je.

Za kraj je još pozvao sve građanke i građane i sve birače koji imaju pravo glasa da se odazovu izborima i da zaokruže kandidatkinju sa rednim brojem tri – Kolindu Grabar Kitarović.