Home Izdvojeno ZET vraća novac srednjoškolcima

ZET vraća novac srednjoškolcima

PODIJELITE

ZET će učenicima srednjih škola vratiti sredstva koja su dala za kupon za rujan po punoj cijeni, a ostvaruju pravo na subvenciju temeljem Odluke Vlade Republike Hrvatske o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza.

Za povrat novca potrebno je priložiti Potvrdu o podnesenom zahtjevu za povrat te račun o kupljenom kuponu. Zahtjev, odnosno Potvrda može se preuzeti na svim prodajnim mjestima ZET-a.

zet bus

U ZET-u ističu da učenici koji ne preuzmu mjesečni kupon prema Odluci Vlade RH o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za listopad-prosinac, naknadno neće moći podnijeti Zahtjev za povrat sredstava. -Iznimno, za navedene mjesece, povrat sredstava je moguć samo do posljednjeg dana u mjesecu za kupon tekućeg mjeseca bez podnošenja Zahtjeva, uz priloženu pretplatnu karticu i račun. – objašnjavaju u ZET-u

Novčana sredstva moći će se preuzeti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 7.30 do 15 sati te utorkom i četvrtkom od 7.30 do 18 sati u Uredu karata, Ozaljska 105, na šalterima 3, 4 i 5. Obavijest o početku povrata sredstava bit će objavljena na internetskoj stranici ZET-a.