Home Gospodarstvo Želite se prijaviti na poljoprivredni natječaj? Saznajte više na radionici

Želite se prijaviti na poljoprivredni natječaj? Saznajte više na radionici

LAG Zrinska gora – Turopolje objavio je natječaj "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

LAG Zrinska gora – Turopolje objavio je natječaj “Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava“. Kako bi zainteresirane bolje upoznao s pravilima natječaja i izradom projekata, organiziraju i dvije radionice od kojih će se jedna održati u Vukovini. Konkretno, jedna radionica će se održati 7. rujna s početkom u 17 sati u Društvenom domu Vukovina, a druga 8. rujna u 17 u Petrinji u Hrvatskom domu.

Kako navode, kroz natječaj je raspoloživo 832.863,00 HRK, a iznos potpore po projektu je od pet tisuća eura do 35 tisuća eura.

Prijave projekata na natječaj započinju 16. rujna, a zadnji dan za predaju prijava je 02. studenog ove godine. Prijaviti se mogu fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika, proizvođačke organizacije priznate sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija, a imaju ekonomsku veličinu poljoprivrednog gospodarstva (izuzev proizvođačkih organizacija) u sektor voća, povrća i cvijeća najmanje šest tisuća eura, u ostalim sektorima najmanje osam tisuća eura te udovoljavaju i ostalim kriterijima i propisima.