Home Izdvojeno Želite naučiti bolje fotografirati mobitelom? Prijavite se na besplatnu radionicu

Želite naučiti bolje fotografirati mobitelom? Prijavite se na besplatnu radionicu

Velikogorički fotograf Dario Drvodelić će u Goričkom klubu mladih održati radionicu mobilografije za početnike namijenjenu svim generacijama

PODIJELITE

Ako ste jedni od onih kojima nikako ne uspijeva uhvatiti dobar kadar ili pogoditi svjetlo prilikom fotografiranja, radionica Goričkog kluba mladih je stvorena za vas.

Velikogorički fotograf Dario Drvodelić će 17. studenog u Goričkom klubu mladih održati radionicu mobilografije za početnike namijenjenu svim generacijama. Na radionici će biti govora o tome kako uhvatiti dobar kadar, kako prepoznati dobru fotografiju, kako iskoristiti svjetlo u svoju korist te kako fotografiju urediti mobilnim aplikacijama da bi bila još bolja za društvene mreže.

“Na radionici će sudionici imati priliku pokazati svoje radove i pitati sve što ih zanima kako bi od svojih fotografija ubuduće radili prava remek djela. Napunite mobitele, pripremite kamere i dođite.”, navodi voditeljica Goričkog kluba mladih Sara Kajgana Raga.

S obzirom na ograničen kapacitet prostora, organizatori mole da se zainteresirani prijave na mail gorickiklubmladih@gmail.com s imenom, prezimenom i godinama kako bi se radionica još bolje prilagodila sudionicima.

Radionica će se održati 17. studenog u Goričkom klubu mladih (Dom kulture Galženica, 2. kat) od 18 sati. Predviđeno vrijeme trajanja uz pitanja i primjere iz prakse je 120 minuta.