Home Izdvojeno Zbog radova zatvaranje nekih ulica, a u mnogima otežan promet

Zbog radova zatvaranje nekih ulica, a u mnogima otežan promet

Podsjećamo i da Rakarska ulica ostaje zatvorena sve do travnja

PODIJELITE

Zbog radova na projektu Sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracija Velika Gorica u planu je zatvaranje nekoliko ulica u okolnim naseljima. Radovi će se odvijati do 28.01, a za period nakon toga će biti objavljen novi plan radova.

Radovi će se odvijati u Črnkovcu, Ščitarjevu, Obrezini, Novakima Ščitarjevskim, Mraclinu, Turopolju, Rakitovcu, Starom Čiču, Okuju, Kučama i Buševcu. U Mraclinu i Kučama se radi priprema za asfalt.

Jedine potpuno zatvorene ulice za promet bit će Ulica Rakitovec do kućnog broja 284 te Ulica Seljine brigade u Starom Čiču.

Više o radovima pronađite u dokumentu u nastavku.

Prometna regulacija_aglomeracija Velika Gorica

Rakarska zatvorena do travnja

Podsjećamo i kako je dio Rakarske ulice u Velikoj Gorici od raskrižja Avenije Pape Ivana Pavla II do Ulice Podložnica u vremenskom periodu od 10.01.2022. do 10.04.2022. godine zatvoren za sav promet.

Za vrijeme izvođenja predmetnih radova autobusne linije: 309 (Velika Gorica – Sasi) 321 (Velika Gorica –Strmec Bukevski i 335 Velika Gorica – Pleso – Donja Lomnica prometovat će djelomično izmijenjeno trasom na slijedeći način:

Velika Gorica – Zagrebačka ulica – (desno) Ulica Hrvatske bratske zajednice – (desno) Avenija Pape Ivana Pavla II – (lijevo) Rakarska ulica – u nastavku redovnom trasom. Privremeno se ukidaju stajališta: „Šetalište F.Lucića“ i „Kralja Zvonimira 9“.

U povratku istom izmijenjenom trasom.