Home Vijesti MUP objavio oglas: Traže kuhare i djelatnike za rad u praonici rublja

MUP objavio oglas: Traže kuhare i djelatnike za rad u praonici rublja

Ako ste željeli raditi za MUP, ovo je prilika. Traže četiri radnika za Policijsku upravu zagrebačku

PODIJELITE

Ministarstvo unutarnjih poslova je za Policijsku upravu zagrebačku raspisalo oglas za dva radna mjesta. Riječ je o radnim mjestima kuhara te pomoćnog djelatnika u praonici rublja. Stručni uvjeti su srednja strukovna škola za kuhara te osnovna škola ili niža stručna sprema za pomoćnog radnika u praonici rublja.

Poslovi se traže u odjelu uslužnih poslova koji su dio sektora pravnih, financijskih i tehničkih poslova u službi materijalno-financijskih poslova. Oglas je za dvoje izvršitelja ili izvršiteljice kuhara te dvoje izvršitelja ili izvršitelja pomoćnih djelatnika u praonici rublja.

Na oglas se mogu prijaviti punoljetne osobe oba spola. U prijavi na oglas obavezno se navode osobni podaci podnositelja prijave (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona ili mobitela, po mogućnosti e-adresa),redni broj i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.

Osobe koje se smatraju kandidatima bit će obaviještene te morati održati razgovor. Namještenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca.

Obrazac prijave na oglas nalazi se na web stranici Policijske uprave zagrebačke koji možete pronaći OVDJE. Više informacija o uvjetima i mogućnostima možete saznati OVDJE.