Home Izdvojeno Zbog Državnog natjecanja u oranju sutra se očekuju poteškoće u prometu

Zbog Državnog natjecanja u oranju sutra se očekuju poteškoće u prometu

PODIJELITE

Sutra u jutarnjim satima, od 8.15 ispred Komunalnog centra na adresi Ljudevita Posavskog 45, 35 traktora kretat će se prema Trgu Stjepana Radića i to Ulicom Ljudevita Posavskog u smjeru istoka, preko Matice hrvatske do Ulice Slavka Kolara gdje skreću desno do Ulice Vladimira Vidrića gdje će se parkirati. Dolazak je predviđen oko 8.30 sati, saznajemo iz PP Velika Gorica.

U 10 sati od Trga Stjepana Radića kreće defile traktora prema konačnom odredištu, parceli u Business parku Meridiana 16. Preko Ulice Vladimira Vidrića skrenut će desno u Ulicu Slavka Kolara i ići do Ulice Andrije Kačića Miošića odakle će skrenuti lijevo te će tom ulicom ići sve do Ulice Stjepana Fabijančića Jape gdje skreću desno u tu ulicu. Njome idu do rotora sa Josipovićevom ulicom gdje na drugom izlazu iz rotora ulicom Stjepana Fabijančića Jape prolaze do Ulice 153. brigade HV-a u koju skreću desno.  Tom ulicom prolaze do sljedećeg skretanja lijevo, prije nadvožnjaka, uz Ranch Kurilovec, gdje skreće kolona traktora. Tom cestom ići će do kraja na parcelu Business parka Meridiana 16.

Dolazak na parcelu predviđen je u 10.30 sati. U tom vremenu očekuju se povremeni zastoji u prometu pa se greađani mole za strpljenje i dodatan oprez.