Home Izdvojeno Zadnji dan predizbornih aktivnosti

Zadnji dan predizbornih aktivnosti

PODIJELITE

Zadnji je dan predizborne kampanje. Lokacija ispred nekadašnjeg Tržnog centra privukla  je političke stranke i koalicije. Svi su oni iskoristili priliku da pošalju zadnju poruku biračima prije početka izborne šutnje.

IMG_4063– Buntovni tinejdžeri na čelu dviju vodećih stranaka nam poručuju ili oni ili mi, a ja im kažem samo zajedno za bolju Hrvatsku. Zato pamet u glavu u nedjelju, neka to bude dan oslobođenja od ove dvije opcije ‘kuge’ i ‘kolere’ koja je upropastila Hrvatsku – poručio je Milan Bandić.

IMG_4033

IMG_4031– Pozivamo građane da podrže Domoljubnu koaliciju. U fokusu našeg programa je gospodarstvo i populacijska politika. Planiramo smanjiti PDV, osigurati potpore za poduzetnike i pokušati zaustaviti trend iseljavanja mladih iz Hrvatske tako što ćemo otvoriti nova radna mjesta za njih – istaknuo je Rudolf Vujević, potpredsjednik HDZ-a Zagrebačke županije.

IMG_4032 - Copy

IMG_4027– Građani bi trebali glasati po svojoj savjesti. Ono što smatramo da je naša budućnost je održivi razvoj. Naš potencijal je očuvana priroda i to je ono što mi želimo očuvati za generacije koje dolaze -rekla je Gordana Vučilovski, tajnica velikogoričkog ORaH-a.

IMG_4029

IMG_4036– Mi iz Akcije mladih želimo stvoriti preduvjete za razvoj našeg društva. Hrvatsko društvo mora se obračunati s korupcijom, nepotizmom i kriminalom kako se naši mladi ne bi morali iseljavati iz zemlje. Želimo da svoje ustavno pravo na rad ostvare svi naši građani, a ne samo oni podobni – objasnio je Goran Badegraja, 7. na listi svoje stranke za VI. izbornu jedinicu.

IMG_4038

IMG_4024– Mi nudimo priliku za stvarne promjene, ne kozmetičke. Želimo poručiti biračima da budu optimistični i hrabri, da izaberu nešto novo i drugačije kako ne bi bili osuđeni na ovakvo stanje kakvo imamo sada. Ono što nas razlikuje od ostalih su naše vrijednosti. Obitelj je ključ demografskog i ekonomskog razvoja hrvatskog društva- naglasila je Antonina Briševac, aktivistica Udruge ‘U ime obitelji’.

IMG_4025