Home Izdvojeno Za vikend će se ulicama grada puštati božićna glazba, a čeka nas...

Za vikend će se ulicama grada puštati božićna glazba, a čeka nas i vatromet

U tijeku je nagradni natječaj u sklopu kojeg možete kreativno čestitati svome gradu, a nemojte se iznenaditi i ako u nedjelju začujete prigodnu glazbu na ulicama

PODIJELITE
Foto: Mario Žilec / Arhiva

Ovogodišnji Prosinac u Gorici u posebnim je uvjetima pa su mnoge aktivnosti prebačene u online svijet. Jedna od zanimljivih online aktivacija je i natječaj Turističke zajednice grada Velike Gorice “Čestitka Gradu” preko kojeg možete čestitati rođendan našem gradu. Svoju čestitku možete objaviti u komentaru ispod objave. Natječaj traje još svega par dana, do ponedjeljka, 14. prosinca.

Iz Turističke zajednice na ovaj način žele potaknuti sugrađane na ovakav tip aktivnosti, a budući da su iste ograničene zbog epidemioloških mjera i cjelokupne situacije ove godine.

– Odlučili smo se pretežito na online interakciju, kako bismo na taj način barem malo uključili građane i od kuće, a budući da su na snazi izvanredni uvjeti. Svi su dobrodošli poslati čestitku, crtež, pjesmu, stih, što god im padne na pamet, prepuštamo svima na slobodu kreativnosti – kazali su iz Turističke zajednice.

Božićna glazba i vatromet

Nemojte se iznenaditi ako u nedjelju, 13. prosinca, povodom Dana Grada Velike Gorice, kada je ujedno blagdan zaštitnice Turopolja – Svete Lucije začujete prigodnu glazbu, koja će se puštati i na Badnjak, te Staru godinu!

Radi se o događaju ‘Božićna glazba ulicama moga grada’. – Po cijelom gradu, na oko šest frekventnih lokacija puštat će se prigodna glazba kako bi potaknuli šetače na malo pozitive na goričkim cestama, a biti će i vatromet  povodom Dana Grada u 18,00 sati. Prigodna glazba isto tako će se puštati na Badnjak te na Staru godinu, a točno u ponoć čeka vas i vatromet – otkrili su nam iz Turističke zajednice.