Home Izdvojeno Za svako gnijezdo na vašoj kući možete dobiti 700 kuna

Za svako gnijezdo na vašoj kući možete dobiti 700 kuna

PODIJELITE
Foto: JU Zeleni prsten Zagrebačke županije

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Zagrebačka županija osigurali su sredstva za program zaštite i očuvanje bijele rode na području Zagrebačke županije. Svi vlasnici objekata na kojima su rode savile gnijezda i ove će godine dobit naknadu za održavanje krovišta u iznosu od 700 kuna po gnijezdu.

– Molimo vlasnike/ korisnike objekata koji na svom objektu imaju gnijezdo bijele rode, a do sada nisu sudjelovali u projektu, da nas kontaktiraju do 31. kolovoza. – poručili su iz Javne ustanove Zeleni prsten.

Foto: JU Zeleni prsten Zagrebačke županije
Foto: JU Zeleni prsten Zagrebačke županije

Svi koji žele postati korisnici ovoga programa moraju dostaviti izjavu, presliku osobne iskaznice, presliku vlasničkog lista ili drugog dokumenta kojim se dokazuje vlasništvo/korištenje objekta na kojem je gnijezdo bijele rode te preslika broja tekućeg računa (IBAN). Dokumentacija se dostavlja na adresu JU Zeleni prsten Zagrebačke županije, Ulica 151. samoborske brigade HV 1, 10430 Samobor.

Korisnici koji su do sada sudjelovali u projektu i primali naknadu, moraju do 31. kolovoza na gore navedenu adresu dostaviti popunjenu izjavu o istinitosti podataka. Za preuzimanje izjave potrebno je kontaktirati Javnu ustanovu.

Za dodatne informacije možete kontaktirati Javnu ustanovu na broj 01/ 6111 552 ili putem e-maila info@priroda-zagrebacka.hr.