Home Izdvojeno Za obrtnike povoljniji tečajevi poslovnog engleskog i njemačkog  jezika 

Za obrtnike povoljniji tečajevi poslovnog engleskog i njemačkog  jezika 

PODIJELITE

Ulaskom  u  Europsku uniju  povećane su  i poslovne mogućnosti poduzetnika i  obrtnika, a znanje stranih jezika  potreba je u gotovo svakom poslu. Poznato  je  da  bez   barem  osnovnog   poznavanja  stranih jezika, poslovanje u današnjem  vremenu  nije moguće.

Autotim

Velikogorički obrtnici i njihovi djelatnici moći će povoljnije upisati tečaj poslovnog engleskog ili njemačkog  jezika, u organizaciji Udruženja obrtnika Velika Gorica. Tradicijskim  i  proizvodnim  obrtima tečaj će sufinancirati Grad.

– S obzirom da Grad Velika Gorica  i ove godine raspisuje natječaj za dodjelu  potpora  obrtnicima i poduzetnicima, što uključuje i korištenje potpora  za edukacije vlasnika i zaposlenih djelatnika, potpore  će  moći koristiti tradicijski  i  proizvodni  obrti, a Grad će refundirati punu cijenu pohađanja tečaja – kažu iz Udruženja obrtnika.

Tečaj će se održavati u Domu obrtnika Velika Gorica,  u trajanju od 40 školskih sati, dva puta tjedno u popodnevnim terminima – u grupama do 10 polaznika. Tečajeve će provoditi profesori Škole stranih jezika Intellecta. (www.intellecta.hr)

Za sve informacije možete se obratiti u Udruženje obrtnika, Kurilovečka 5, tel. 6222-110.