Home Crna Kronika Vozilom udario pješaka pa pobjegao, policija moli svjedoke da im se jave

Vozilom udario pješaka pa pobjegao, policija moli svjedoke da im se jave

Pješak je zadobio teške tjelesne ozlijede i pomoć mu je pružena u KBC Zagreb

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Jučer, 23. srpnja je oko 20:30 sati u Ulici Jurja Dobrile došlo do prometne nesreće nakon koje je počinitelj pobjegao s mjesta događaja.

Prometna se dogodila na način da je nepoznati vozač upravljao osobnim automobilom kolnikom Ulice Jurja Dobrile u smjeru juga te dolaskom do raskrižja sa parkingom na Zagrebačkoj ulici (kod kućnih brojeva 122-126) neutvrđenim dijelom vozila naletio na pješaka. Pješak Marijan Hodnik kolnik je prelazio van pješačkog prijelaza iz smjera zapada u smjeru istoka i tako vozaču došao s desne strane.

Nakon naleta vozač je s automobilom napustio mjesto nesreće, a nije pružio pomoć ozlijeđenoj osobi, niti o tome izvijestio najbližu Policijsku postaju, te sačekao dolazak policijskih službenika koji obavljaju očevid.

Pješak je zadobio teške tjelesne ozlijede i liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb. Policija moli građane da sve informacije o prometnoj nesreći uputite njima, a u slučaju pronalaska ili uočavanja rečenog osobnog automobila koji je izazvao prometnu nesreću o tome izvijestite PP Velika Gorica.