Home Crna Kronika Vozač motocikla (28) zbog brzine sletio s ceste, preminuo je na mjestu

Vozač motocikla (28) zbog brzine sletio s ceste, preminuo je na mjestu

Izgubio je nadzor pa naletio na metalni stup

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Jučer, 1. studenoga oko 16 sati na području Novog Zagreba, Ulici Šipkovina u Donjem Dragonošcu, došlo je prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, kako smo pisali.

Policija je sada objavila da se radi o 28 godišnjem muškarcu. Navode da je 28-godišnjak upravljao motociklom zagrebačkih registarskih oznaka. “Dolaskom u lijevi zavoj nije prilagodio brzinu kretanja vozila na cesti, uslijed čega je izgubio nadzor nad motociklom te pao na tlo. Uslijed navedenoga motocikl i 28-godišnji vozač naletili su na metalni stup, nakon čega je vozač na mjestu događaja preminuo te je tijelo prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.”, navode u policijskom očevidu.

Pripadnik Počasno-zaštitne bojne stradao je u prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu 1. studenog 2023. godine u poslijepodnevnim satima u Donjem Dragonošcu. Prometna nesreća dogodila se izvan službe. Ministarstvo obrane i Oružane snage RH upućuju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i kolegama preminulog pripadnika HV-a. MORH i OSRH upućuju najdublje izraze sućuti obitelji, prijateljima i kolegama preminulog pripadnika HV-a“, priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.