Home Crna Kronika VIDEO Usred noći iščupao cvijeće u školskom dvorištu

VIDEO Usred noći iščupao cvijeće u školskom dvorištu

"Djeca će posaditi novo na sramotu našeg dragog sumještanina"

PODIJELITE
Foto: Screenshot / Lukavec FB

U dvorištu škole u Lukavcu postavljene su video kamere koje vrše nadzor, a prošlih noći se pokazalo da su tamo s razlogom. Na stranicama Vijeća Mjesnog odbora Lukavec objavljen je video strašno bezobraznog ponašanja jednog od njihovih sumještana.

U kasnim večernjim satima muškarac je prišao dvorištu škole te odlučio počupati posađeno cvijeće. “Lijepo je imati cvijeće u dvorištu, a još je ljepše kada to netko posadi u našoj školi i brine se o cvijeću da nam školsko dvorište bude ljepše. Jako je ružno počupati cvijeće i uništiti nečiji trud. Samo se nadamo da cvijeće nije bačeno već da ga je sretni kradljivac posadio u svoj vrt i da mu krasi dvorište.”, navode iz Mjesnog odbora.

Kako je vidljivo po snimci, osoba je išla od tegle do tegle i izvukla sve što je mogla. Nisu ga smetali niti prolaznici u automobilima, i dalje je nastavljao sa svojim naumom.

Kod ovakvih situacija se često misli da su djeca ta koja počupaju cvijeće ili učine takav vandalizam, no sada postoji dokaz da se radi o odrasloj osobi.

Ne preostaje im drugo nego da posade novo: “Djeca će posaditi novo na sramotu našeg dragog sumještanina”, zaključuju iz Mjesnog odbora.