Home Izdvojeno VG Legacy traži frizere koji će ošišati dame i gospodu u Glini

VG Legacy traži frizere koji će ošišati dame i gospodu u Glini

Već sada im se javljaju frizeri iz Osijeka i Petrinje kojima je sve uništeno i koji su uspjeli spasiti nešto od opreme za rad i žele sudjelovati

PODIJELITE

Gorički humanitarci VG Legacy, uz brojna pomaganja, prikupljanje i prevoženje donacija, osmislili su još jednu predivnu akciju kako bi ljudima pogođenima potresom uljepšali njihove dane.

Naime, sada traže frizere. “Ne, nećete uljepšavati nas iz Legacy-a nego da napravite dobro djelo. Naša teta Branka će organizirati prostor i logistiku u Glini, a mi tražimo frizere koji bi išli u Glinu ošišati dame i gospodu i uljepšati im, barem malo, ovaj težak period.”, govore pozivajući sve zainteresirane frizere da se jave.

Kako za sada stvari stoje, javljaju im se frizeri iz Osijeka i Petrinje kojima je sve uništeno i koji su uspjeli spasiti nešto od opreme za rad i žele sudjelovati. Akciju je pokrenula Štefi Sadak Turković iz FrizerskiSalon San koja je predložila inicijativu da se skupe Velikogorički frizeri volonteri i jedan dan odu do pogođenih područja ošišati ljude i malo ih razveseliti. Ovu ideju je humanitarka Dalija Zubek odmah proslijedila Branki Bakšić Mitić.

Kada će se akcija održati bit će dogovoreno kada se svi jave i organiziraju. Javiti im se možete preko društvenih mreža OVDJE.