Home Gospodarstvo U Velikoj Gorici radovi u punom jeku, gradonačelnik najavio otvorenje bazena na...

U Velikoj Gorici radovi u punom jeku, gradonačelnik najavio otvorenje bazena na kraju školske godine

PODIJELITE
foto: Facebook/Dražen Barišić

Započeli su pripremni radovi na pristupnoj cesti za bazen, između ostalog i na oborinskoj odvodnji, a idući tjedan kreće izgradnja fekalne kanalizacije. Postavit će se 180 m novog asfalta širine 6 metara.

– Gradi se pristupna cesta do gradskog bazena. Za kraj školske godine planiramo otvorenje velikogoričkog bazena za naše školarce i ostale sugrađane – poručio je gradonačelnik Dražen Barišić nakon što je jučer obišao radove.

foto: Facebook/Dražen Barišić

U Kurilovečkoj ulici u Velikoj Gorici završeno je uređenje 3200 kvadrata ulice, a slijedi postavljanje završnog sloja. Za kraj ostaje uređenje zelenih površina i hortikulture te postavljanje vertikalne i horizontalne signalizacije. Očekivani završetak radova je idući tjedan.

Djelatnici VG Komunalca završavaju radove i na obnovi Lukavečke ulice u Donjoj Lomnici, očekivani završetak radova je idući tjedan. Obnovljeno je 816 metara ceste, uređene su bankine s lijeve strane ulice, ostaje još samo uređenje bankina s desne strane

Također su u tijeku su pripremni radovi za proširenje i presvlačenje oko 500 metara Miklaušićeve ulice u Donjoj Lomnici te oko 300 metara Smenderovićeve ulice u Velikoj Mlaki. 

foto: Facebook/Dražen Barišić, VG Komunalac