Home Izdvojeno Velikogorički karatisti spremni za Europsko prvenstvo u Rusiji

Velikogorički karatisti spremni za Europsko prvenstvo u Rusiji

Za hrvatsku reprezentaciju nastupit će četiri člana Karate kluba Velika Gorica - Mia Mijović, Petar Orešković, Igor Vrban te Ines Grdenić.

PODIJELITE

U Daruvarskim toplicama prošlog tjedna održane su završne, sedmodnevne pripreme kadetske, juniorske i U21 karate reprezentacije prije Europskog prvenstva koje će se od 2. do 4. veljače održati u Sočiju u Rusiji.

Nastup na natjecanju izborilo je četvero članova Karate kluba Velika Gorica. Nastupit će Mia Mijović (juniorke – 48 kilograma (16, 17 godina)), Petar Orešković (juniori – 61 kilograma (16, 17 godina)), Igor Vrban (juniori + 76 kilograma (16, 17 godina)) te Ines Grdenić (mlađe seniorke – 50 kilograma (U21)).

Uz ovo četvero prvaka Hrvatske u svojim kategorijama na pripremama je bio prisutan i Goran Živković, trener Karate kluba Velika Gorica koji treću godinu obnaša funkciju izbornika juniorske reprezentacije.

– Pripreme su prošle u najboljem redu izuzev lagane ozljede istegnuća ligamenata u stopalu Petra Oreškovića. Ozljeda je zaliječena, a sada nam je za očekivati što bolje borbe naših uzdanica u Sochiju. Miji, Petru, Igoru i Ines želimo puno sportske sreće te da što bolje predstave Hrvatsku i grad Veliku Goricu na jednom ovako velikom natjecanju – poručio je Goran Živković.