Home Najave Vegora poziva na radionice održivosti poslovanja za timove

Vegora poziva na radionice održivosti poslovanja za timove

Sastoje se od teoretskog i praktičnog dijela u kojem će timskim radom riješiti konkretni zadatak vezan uz održivost poslovanja organizacije

PODIJELITE

Razvojna agencija Grada Velike Gorice poziva na radionice održivosti poslovanja. Riječ je o aktivnom sudjelovanju u ERASMUS+ projektu SINTRA kojem je glavni cilj rad na održivosti poslovanja temeljen na suradnji poslodavca i njegovih djelatnika.

Održivost poslovanja u suštini se odnosi na učinak unutarnjih politika i praksi organizacije na okoliš i društvo, ali i na održivost i konkurentnost same organizacije, a ulaganje u postojeće kadrove je uvijek bila odlika svake uspješne organizacije i najisplativija investicija svakog dobrog voditelja.”, objašnjavaju iz Vegore.

Pozivaju vlasnike ili voditelje poslovanja koji žele sa svojim zaposlenicima raditi na njihovom i razvoju organizacije. Edukacije u sklopu Erasmus+ projekta SINTRA su kreirane i prilagođene timovima malih i srednjih poduzetnika. Sastoje se od teoretskog i praktičnog dijela u kojem će timskim radom riješiti konkretni zadatak vezan uz održivost poslovanja vaše organizacije, a dinamiku i vrijeme održavanja radionica prilagoditi će vašim mogućnostima.

Radionice se organiziraju kroz iduća dva mjeseca u dogovoru s timovima. Za sada primaju samo četiri ili pet timova. Prijave su moguće na violeta.crnogaj@vegora.hr ili blanka.walaitis@vegora.hr.

Više informacija o projektu možete vidjeti na stranicama VE-GO-RA-e i službenoj stranici projekta SINTRA , te popratiti projekt na Facebook stranici Project SINTRA.

Ovaj projekt financiran je uz potporu Europske komisije.