Home Vijesti VEGORA Održan nacionalni info dan projekta SINTRA

VEGORA Održan nacionalni info dan projekta SINTRA

Projekt posebno naglašava ulogu zaposlenika – INTRApoduzetnika kao vrijednog resursa za uvođenje promjena u poslovanju

PODIJELITE

U sklopu Dana Erasmusa, proteklog tjedna u petak, 15. listopada održan je Nacionalni Info Dan projekta SINTRA na kojem su se okupili velikogorički poduzetnici raznih sektora, predstavnici Kulturno umjetničkog društva, Gradske ustanove Velike Gorice te predstavnici našeg Grada.

Predstavljeni su glavni ciljevi projekta, dosadašnje analize koje su se provele u partnerskim zemljama (Island, Portugal, Bugarska, Estonija, Grčka i Hrvatska), a koje predstavljaju glavnu okosnicu daljnje izrade trening materijala i projektnih aktivnosti.

Materijali se prilagođavaju organizacijama koje mijenjaju svoje poslovanje u skladu sa ciljevima održivosti, a projekt posebno naglašava ulogu zaposlenika – INTRApoduzetnika kao vrijednog resursa za uvođenje promjena u poslovanju.

– Ukoliko trebate pomoć za promjene u vašoj organizaciji vezanu za ciljeve održivosti svakako nas kontaktirajte za daljnju suradnju – poručili su iz VEGORA-e.

Više informacija o projektu možete vidjeti na stranicama VE-GO-RA.-e  i službenoj stranici projekta SINTRA , te popratiti projekt na Facebook stranici Project SINTRA.