Home Gospodarstvo VEGORA: Od Google stručnjaka saznajte sve o izradi poslovne web stranice

VEGORA: Od Google stručnjaka saznajte sve o izradi poslovne web stranice

U tekstu saznajte kako se prijaviti na ovu besplatnu online radionicu

PODIJELITE

Razvojna agencija Velike Gorice organizira novu radionicu Google Digitalne garaže s temom web stranica. Na radionici možete saznati odgovore na nekoliko važnih pitanja, a njih će pružati Marko Hrnjak, certificirani Google Trainer i specijalist digitalnog oglašavanja portala MojPosao.

Ovo su samo neka od pitanja na koja ćete sigurno dobiti odgovor na radionici:

  • Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno?
  • Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih poslovnih ciljeva?
  • Tko su korisnici web stranica i zašto je to važno?

Online radionica “Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web stranice i ciljna skupina” održat će se 28. siječnja od 11 do 14 sati što znači da će trajati oko četiri školska sata.

Kroz primjere iz prakse objasniti ćemo pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva. Na primjeru besplatnog Google alata prikazati ćemo jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučiti će te što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu te po izradi person(e)a i ciljeva web sjedišta definirati potrebne funkcionalnosti i producirati jednostavno web sjedište na wordpress platformi. Upoznat ćemo osnovne termine u web produkciji te osnove korištenja CMS WordPress sustava.“, objašnjavaju iz VEGORA-e.

Radionicu organizira velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalna garaža.

Prijaviti se možete OVDJE, a upute za online radionicu ćete zaprimiti nakon prijave.