Home Izdvojeno Večer stihova, glazbe i ljubavne lirike Dubravka Ivančana u Galženici

Večer stihova, glazbe i ljubavne lirike Dubravka Ivančana u Galženici

Posjetitelji će uz glazbeni program Lidije Bajuk moći uživati u izboru stihova iz prve knjige ljubavne lirike „Amor“ izdane prije točno pedeset godina

PODIJELITE

Ako i nakon Valentinova želite ostati u duhu zaljubljenosti, nikako ne smijete propustiti Večer ljubavne lirike Dubravka Ivančana koja će se održati u dvorani Galženica.

Na večeri stihova i glazbe “Dodir ljubavi” sudjelovat će Ivan Ivančan i Lidija Bajuk. Ljubiteljima poezije predstavit će se ljubavna lirika hrvatskog pjesnika Dubravka Ivančana.

Posjetitelji će moći uživati u izboru stihova iz prve knjige ljubavne lirike „Amor“ izdane prije točno pedeset godina. “Slušatelje ćemo upoznati i s ljubavno-erotskim haiku pjesmama našeg ponajboljeg pjesnika ovog pjesničkog izričaja, iz još neobjavljene zbirke pjesama iz opusa “Sretno otočje”.”, navode iz Galženice.

Stihove će čitati njegov nećak Ivan Ivančan, dugogodišnji umjetnički voditelj Ansambla Lado. Uz njega će se u glazbenom djelu večeri predstavit jedna od naših najboljih etno umjetnica – pjesnikinja, književnica, glazbenica i etnologinja Lidija Bajuk koja će izvesti neke od najljepših ljubavnih balada sjeverozapadne Hrvatske.

Večer glazbe i poezije održat će se 18. veljače u 19:30 sati, a ulaznica je 20 kuna.