Home Najave Valentinovo u kinu Gorica uz kultni film Titanik

Valentinovo u kinu Gorica uz kultni film Titanik

Poklonite voljenoj osobi gledanje romanse u 3D formatu

PODIJELITE

Postoji li više romantičan film od Titanica? Sada ga, nakon 25 godina ponovno imate priliku pogledati u kinu i to za Valentinovo.

“Za zaljubljene parove i one koji će to tek postati, za sve voljene i koji vole pripremili smo piće i slasticu dobrodošlice. Prije projekcije filma 14. veljače u predvorju Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica okrijepite se i zasladite kako bi doživljaj Roseine i Jackove ljubavi bio još snažniji.”, pozivaju iz Pučkog otvorenog učilišta na druženje prije početka filma.

Titanik ćete moći gledati u 3D formatu na velikom platnu. U svima dobro poznatoj fiktivnoj priči smještenoj u sjeni stvarne tragedije potonuća možda najpoznatijeg broda u povijesti, glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno različitih slojeva društva koji se zaljube u trenutku kada brod putuje prema svojoj propasti. Projekcija filma će biti 13. i 14. veljače u 19:00 sati, a ulaznice možete kupiti već danas na blagajni Učilišta ili online.