Home Izdvojeno Uvjerljive pobjede Goričkih nogometaša

Uvjerljive pobjede Goričkih nogometaša

PODIJELITE

Prvi puta od postojanja kluba, tri klupske momčadi koje su se natjecale u svojim kategorijama izborile su plasman u finale kupa Nogometnog saveza Zagrebačke županije i time se ujedno plasirale i u završnicu Hrvatskog kupa.

Goričke su momčadi u polufinalnim utakmicama već hrabro krenule prema vrhu. Kadeti su na domaćem terenu pobijedili Dugo Selo rezultatom 1:0, juniori su dan nakon u gostima pobijedili istog suparnika rezultatom 2:1 a u četvrtak su pioniri u gostima porazili Samobor sa 2:0.

Svojim pobjedama su stigli u finale gdje su parovi bili Gorica – Dugo Selo (pioniri), Gorica – Samobor (kadeti) i Gorica – Naftaš Ivanić (juniori). Goričke momčadi su pokazale svoju snagu i pobijedile u svim utakmicama. Momčad Dugog sela su pioniri porazili sa 6:0, kadeti su dobili Samobor 2:1 a juniori Naftaš Ivanić su bili u vodstvu sa čak 9:0.

Ovi su rezultati još jedan dokaz kvalitetnog rada u nogometnoj školi. Pobjede su Goričane plasirale u završnicu kupa Hrvatske koja se igra od sezone 2016/17 sa još tridesetak ponajboljih momčadi iz cijele Hrvatske.

Domaćin svih utakmica bio je Nogometni savez Zagrebačke županije.