Home Izdvojeno USKORO Ponovo počinju Via vino i Via Kino

USKORO Ponovo počinju Via vino i Via Kino

PODIJELITE

U potrazi ste za bijegom iz grada, tražite idilične zelene lokacije na kojima se želite opustiti i uživati u čarobnoj atmosferi? Na dobrom ste mjestu! Od 27.8. do 17.9 u Zagrebačkoj županiji traje manifestacija Via vino!

Turistička zajednica Zagrebačke županije priprema spektakl na vinskim cestama Zagrebačke županije gdje vas očekuju filmske večeri  uz prigodne zalogaje i vrhunski izbor vina.

„Filmske projekcije besplatne za su za sve posjetitelje, a program Via VINO nadovezuje se na eno-gastronomsku ponudu specifičnu za svaku lokaciju. Tako će posjetitelji moći kušati različita vina hvaljenih i nagrađivanih vinara, obići vinske podrume te na kraju, po želji kušati nešto iz gastronomske ponude svakog događanja.“ najavljuje Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Nagrađivana eno-gastro manifestacija Turističke zajednice Zagrebačke županije, nakon iznimno posjećenog prvog izdanja u 2021. godini, poziva sve ljubitelje vina, gurmane, istraživače i šmekere da nam se pridruže svaki vikend od 27.08 do 17.09.

Detalji uskoro!