Home Izdvojeno Upisi u školu “Malac Genijalac” – omogućite djeci da uče brže, lakše...

Upisi u školu “Malac Genijalac” – omogućite djeci da uče brže, lakše i samouvjerenije

PODIJELITE

Od ove jeseni vaše dijete može unaprijediti koncentraciju, logičko zaključivanje, analitičnost, fokus, vizualizaciju, fotografsko pamćenje, kreativnost i druge kognitivne sposobnosti, jer su u tijeku upisi i besplatni ogledni satovi za novu školsku godinu u školi “Malac Genijalac” u Velikoj Gorici.

“Malac Genijalac” međunarodna je škola za razvoj kognitivnih sposobnosti i intelektualnih potencijala djece počevši od najranijeg životnog razdoblja, koja provodi edukacijsko-razvojne programe za djecu u dobi od 3 do 12 godina.

Prijave za upise i besplatne ogledne satove dostupne su putem kontakt obrasca koji se nalazi OVDJE ili pozivom na broj 091 6202 504.

Zašto Malac Genijalac treba svakom djetetu?

Malac Genijalac je škola koja se ne fokusira na učenje određenog gradiva, teoriju i učenje na pamet. Cilj ove škole je djeci u najvažnijem razvojnom periodu pružiti podražaje koji će razviti njihov um te maksimalno iskoristiti intelektualne potencijale. 

Tako djeca uz “Malca” i njihove programe, postižu zavidne razine koncentracije, analitičnosti, logičkog razmišljanja i ostalih intelektualnih sposobnosti, a koje im pomažu da lakše savladaju školsko gradivo te budu bolji u dodatnim aktivnostima kojim god se odluče baviti.

“Malac Genijalac” je trening za mozak čije će pozitivne efekte djeca osjetiti u svakodnevnom životu i obrazovanju. I ono što jako važno, kad se ovakve vještine steknu u dobi od 3 do 12 godina, one postaju trajne – djeca ih neće zaboraviti i imat će koristi od njih tijekom cijelog života!

Tri programa za djecu od 3 do 12 godina 

Svim programima je zajedničko sljedeće: razvijaju intelektualne sposobnosti, upotrebljava se individualni pristup u nastavi te se nastava održava u malim grupama.  

Kratko ćemo predstaviti tri programa, a o kojima više možete saznati OVDJE.

Numicon – za djecu od 3 do 6 godina

“Numicon” je didaktičko-matematički sustav kojim se razvijaju rane matematičke sposobnosti. Razvili su ga stručnjaci sa sveučilišta Oxford, poznat je širom svijeta, a 2015. godine proglašen je najboljom svjetskom edukativnom matematičkom metodom (Education Resources Awards).

Učenje se odvija kroz igru pomoću “Numicon” oblika, a djeca usvajaju pojam broja, odnose među brojevima, brojevni sustav, osnovne računske operacije te različite matematičke obrasce. Osim što “Numicon” predškolcima služi kao uvod u svijet učenja i školovanja, on ujedno služi i kao pripremni program za “Hikari mentalnu aritmetiku”.

Malac Sveznalac – za djecu od 4 do 6 godina

Ovaj, program koji potiče radoznalost, kreativnost i intelektualni razvoj kod djece. To se postiže oslanjajući se na tri tematske jedinice: 

  1. Numicon: upoznavanje s brojevima i svijetom matematike
  2. Opće znanje i svijet oko nas 
  3. Slova i razvijanje vještine izražavanja 

Više o programu Malac Sveznalac, koji je namijenjen za djecu od 4 do 6 godina, možete saznati OVDJE.

Hikari mentalna aritmetika – za djecu od 4 do 12 godina 

Za razliku od ostalih škola mentalne aritmetike u Hrvatskoj, u “Malcu Genijalcu” učenici uče mentalnu aritmetiku, odnosno disciplinu brzog računanja, po originalnom “Hikari programu mentalne aritmetike” iz Japana.

Djeca uz ovaj program matematici pristupaju na kreativan i vizualan način te se tako potiče razvoj lijeve i desne hemisfere mozga. Upravo takvim pristupom dječji mozak se podjednako razvija u najvažnijoj dobi za razvoj. Kako izgleda nastava “Hikari mentalne aritmetike” u “Malcu”, pogledajte u video u nastavku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Malac Genijalac Šibenik (@malacgenijalacsibenik)

Ono što je zajedničko svim dosadašnjim polaznicima ovog programa je da nakon što izađu iz “Malca” imaju bolji uspjeh u školi, sportu i umjetnosti te uče samostalnije. 

Tko može i na koji način upisati dijete u “Malca Genijalca”? 

Ako ste mišljenja da vaše dijete mora iskazivati natprosječne rezultate u matematici, jeziku ili bilo kojim drugim predmetima odnosno vještinama da bi bilo spremno za ovu školu, varate se!  

Za postati učenikom ”Malca”, dijete ne treba pokazivati sklonost matematici ili biti natprosječno inteligentno. Učiteljice škole vole reći kako će sklonost matematici stvoriti upravo kod njih, jer je njihov način učenja i provođenje nastave jedinstven u svijetu.

Ako ste još uvijek u dvojbi, ništa vas ne košta s djetetom posjetiti  “Malac Genijalac Velika Gorica” na besplatnom oglednom satu!

Prijaviti se možete pozivom na broj 091 6202 504 ili putem kontakt obrasca OVDJE. Istim putem, u razgovoru s voditeljicom škole možete saznati više detalja o nastavnom programu, terminima nastave te cijenama različitih programa.

Za više  informacija, posjetite i zapratite Facebook i Instagram škole “Malac Genijalac Velika Gorica ” te posjetite web stranicu https://malacgenijalac.hr/