Home Crna Kronika Ukraden mercedes Gradnji Čukelj – vlasnik sumnja u počinitelja

Ukraden mercedes Gradnji Čukelj – vlasnik sumnja u počinitelja

PODIJELITE

Nepoznati je počinitelj otuđio teretni automobil marke Mercedes Vito zagrebačkih registracijskih oznaka, oštetivši poduzeće iz Velike Gorice za oko 50 000 kuna. Krađa se dogodila jučer, 26. veljače, između 4,30 i 7,30 sati u Odrčićevoj ulici u Velikoj Gorici.

Kako doznajemo, riječ je o tvrtki Gradnja Čukelj što nam je potvrdio i vlasnik Zdenko Čukelj. Ako prepoznate ukradeni kombi prema opisu vlasnika, krađu prijavite policiji.

– Ukraden mi je kombi Mercedes Vito. Bijele je boje, na njemu je plavim slovima ispisan naziv tvrtke, dakle Gradnja Čukelj. Natpis se nalazi na prednjim i zadnjim vratima – opisao je vlasnik koji se nada da će policija pronaći vozilo.

NESTALI I VRIJEDNI ALATI

Osim kombija, vlasniku su otuđeni i vrijedni građevinski alati.

– Imao sam svašta u kombiju. Od nabijača, žaba i mnoštva različitih alata – napomenuo je Čukelj. Na naše pitanje sumnja li u koga, odgovorio je potvrdno.

– Sumnjam, ali o tome ne želim govoriti. Nisu mi na žalost ovo jedini problemi koje imam u firmi i dosta mi je svega – rekao je Čukelj.

Iz velikogoričke policije ističu kako već duže vrijeme ne bilježe krađu automobila, a osobito ne teretnih vozila.

– Već duže vremena nije bilo krađe nikakvih vozila na području PP Velike Gorice. Osim teretnog vozila, nepoznati počinitelj je ukrao i dosta vrijednog građevinskog alata koji su se nalazili u kombiju. Vlasnik je prijavio nestanak prilikom dolaska na posao – kaže Niko Kuzmanović iz velikogoričke kriminalističke policije.