Home Izdvojeno Udruženje obrtnika poziva na poslovne tečajeve engleskog i njemačkog jezika

Udruženje obrtnika poziva na poslovne tečajeve engleskog i njemačkog jezika

PODIJELITE

Udruženje obrtnika Velika Gorica početkom godine organiziralo je tečajeve poslovnog engleskog i njemačkog jezika A1.1 (1.stupanj) za obrtnike, njihove djelatnike i članove obitelji koji su uključeni u obavljanje obrta. Dvije grupe od dvadeset polaznika nakon jednosemestralnog predavanja uspješno je položilo završne ispite i primilo svoje jezične diplome.

Nakon ljetne stanke, polaznici nastavljaju sa jezičnim usavršavanjem poslovnog njemačkog A1.2 (2. stupanj) i poslovnog engleskog A1.2 (2. stupanj). Na tečaj se mogu prijaviti svi zainteresirani koji žele započeti usavršavanje od 2. stupnja. Također, započinju i upisi u nove grupe poslovnog engleskog i njemačkog jezika A1.1 (1.stupanj), te engleskog i njemačkog jezika A1.1 (1.stupanj) za početnike.

– Cijena tečaja u trajanju od 30 punih sati (=40 školskih sati) jest 1.675,00 kn. Cijena uključuje, uz samo pohađanje tečaja, dodatnu nastavu  putem e-maila u jednakom fondu sati kao i sati u nastavi, besplatni dodatni radni materijali, nastavu prema komunikacijskom pristupu – javljaju iz goričkog Udruženja obrtnika, pozivajući sve zainteresirane da se jave i upišu željeni tečaj do popunjenja svih grupa, čiji je broj polaznika ograničen. 

Tečajeve održavaju profesori Škole stranih jezika Intellecta, a održavaju se u prostorima Udruženja obrtnika Velika Gorica, Kurilovečka 5, u poslijepodnevnim terminima prilagođenim  slobodnom vremenu polaznika. Sve informacije mogu se dobiti u uredu Udruženja obrtnika Velika Gorica, na tel.6222 110 i na e-mail dom.obrtnika@gmail.com