Home Izdvojeno UDOMI ME: Lunja je tri mjeseca lutala Ščitarjevom, a sada traži nekoga...

UDOMI ME: Lunja je tri mjeseca lutala Ščitarjevom, a sada traži nekoga tko će je voljeti i razmaziti

Lunja se već sada dosta opustila, ali i dalje traži osobu zbog koje će ponovno vjerovati ljudima

PODIJELITE

U našoj rubrici Udomi me, svakog tjedna vam predstavljamo jednog od napuštenih pasa koji svoje vrijeme provodi u Skloništu za životinje Velika Gorica i čeka svoj zauvijek dom. Tamo, nažalost, uvijek postoje mlađi i stariji psi koji traže svoje nove vlasnike. Do sada smo pisali o mnogim psima koji jesu udomljeni, no uvijek ima onih koji svakog dana željno iščekuju da netko dođe baš po njih.

Takva je i Lunja, preslatka kujica od godinu dana. U Sklonište je stigla prije 10-ak dana, a prije toga je život nije mazio. Naime, oko tri mjeseca je lutala Ščitarjevom i nisu joj se mogli približiti niti joj pomoći. Bila je jako uplašena i nepovjerljiva. No, u samo nekoliko dana u Skloništu već se malo opustila s ljudima i s drugim psima.

Lunja će uskoro biti sterilizirana, čipirana je i cijepljenja te očišćena od vanjskih i unutarnjih parazita. Imala je teška tri mjeseca i jedino što sada želi je uveseljavati novog vlasnika, trčati i igrati se, a najviše maziti. Kako nam govore iz Skloništa, jako je draga, vesela i kao takva će još dugo uveseljavati svog novog vlasnika.

Sada imate mogućnost pokazati Lunji da može ponovno vjerovati ljudima i razmaziti je. Ako želite Lunji ili nekom drugom psu uljepšati život možete se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje.

Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom!